Ben je op zoek naar een nieuwe manier om je wenkbrauwen te stylen? Dan heb je vast wel eens gehoord van MP-Brows en Hybrid Brows. Maar hoe lang blijven deze hybride wenkbrauwen eigenlijk zitten? In deze blog gaan we dieper in op deze vraag en geven we je meer informatie over deze populaire wenkbrauwbehandeling. Hybrid Brows is een combinatie van twee verschillende technieken: microblading en shading. Bij microblading worden er haartjes getekend met behulp van een mesje, terwijl bij shading de wenkbrauwen worden ingekleurd met behulp van een naald. Door deze twee technieken te combineren, ontstaat er een natuurlijk ogende wenkbrauw met meer volume en diepte.

Hoe lang blijven Hybrid Brows zitten?

De duurzaamheid van Hybrid Brows is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de huidtype, levensstijl en nazorg. Over het algemeen blijven Hybrid Brows gemiddeld 1 tot 2 jaar zitten. Na de eerste behandeling is er een touch-up sessie nodig na 6 tot 8 weken om de kleur en vorm bij te werken. Daarna hoef je voor een lange tijd geen onderhoud te plegen aan je wenkbrauwen.

Waarom kiezen voor Hybrid Brows?

Er zijn verschillende redenen waarom steeds meer mensen kiezen voor Hybrid Brows. Allereerst zorgt deze behandeling voor een natuurlijke en volle look, waardoor je geen make-up meer hoeft te gebruiken om je wenkbrauwen te stylen. Daarnaast is het ook een tijdbesparende oplossing, aangezien je niet meer dagelijks je wenkbrauwen hoeft bij te tekenen. Bovendien is de nazorg minimaal en is de behandeling vrijwel pijnloos.

Dus ben je op zoek naar een langdurige en natuurlijke oplossing voor je wenkbrauwen? Dan zijn Hybrid Brows zeker het overwegen waard. Met deze behandeling heb je altijd perfect gestylde wenkbrauwen, zonder er veel tijd en moeite in te hoeven steken. Wil je meer informatie over Hybrid Brows of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op onze website!